鷹嘴豆泥蔬菜捲餅

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    1 粒
  • 罐裝鷹嘴豆 瀝乾
    200 克
  • 30 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 白芝麻醬
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    75 克
  • 櫛瓜 切成條(5 公分 x 0.5 公分)
    200 克
  • 紅甜椒 切成條(5 公分 x 0.5 公分)
    200 克
  • 墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)
    4 張
  • 紫洋蔥 切薄片,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 774.2 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1822 kJ / 435 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...