Urządzenia i Akcesoria
鷹嘴豆泥蔬菜捲餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭1 粒
-
罐裝鷹嘴豆 瀝乾200 克
-
水30 克
-
檸檬汁15 克
-
白芝麻醬20 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油75 克
-
櫛瓜 切成條(5 公分 x 0.5 公分)200 克
-
紅甜椒 切成條(5 公分 x 0.5 公分)200 克
-
墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)4 張
-
紫洋蔥 切薄片,裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
774.2 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1822 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界的捲餅
15 Przepisów
Tajwan
Tajwan