Urządzenia i Akcesoria
印度咖哩烤雞捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
去皮雞胸 切塊(3 公分)500 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 大匙
-
葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)1 茶匙
-
新鮮檸檬汁20 克
-
香蒜粉1 茶匙
-
乾薑粉1 茶匙
-
新鮮香菜葉4 大匙
-
原味優格140 克
-
鹽½ 茶匙
-
墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)4
-
新鮮香菜葉 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
2930.9 mg
Białko
136.3 g
Kalorie
5621.3 kJ /
1343.5 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
117.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界的捲餅
15 Przepisów
Tajwan
Tajwan