印度咖哩烤雞捲

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 去皮雞胸 切塊(3 公分)
    500 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 大匙
  • 葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)
    1 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    20 克
  • 香蒜粉
    1 茶匙
  • 乾薑粉
    1 茶匙
  • 新鮮香菜葉
    4 大匙
  • 原味優格
    140 克
  • ½ 茶匙
  • 墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)
    4
  • 新鮮香菜葉 裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2930.9 mg
Białko 136.3 g
Kalorie 5621.3 kJ / 1343.5 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 117.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...