Urządzenia i Akcesoria
Knapperig brood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porties
Składniki
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
393.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
636.3 kJ /
152.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Driedubbele Chocolade Muffins
50 min
Vegan jus
40 min
Dadel curry dip
5 min
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Speltbrood
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Volkorenbrood
Brak ocen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min
Tiramisu Smoothie
5 min
Brusselse Wafels
1 godz.