Urządzenia i Akcesoria
Knapperig brood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porties
Składniki
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
393.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
636.3 kJ /
152.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Wit Brood
Brak ocen
Roergebakken Groenten
Brak ocen
Basisrecept Brood
3 godz.