Urządzenia i Akcesoria
Garnaalkroketten
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 24 godz.
18 porties
Składniki
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
203.8 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
620.1 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dit is Belgisch!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Brak ocen
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Wit Brood
Brak ocen
Vanille-ijs
12 godz.
Brusselse Wafels
1 godz.
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min