清炖狮子头

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 1150 克
  • 花雕酒
    20 克
  • 切段
    1 根
  • 15 克
  • 新鲜荸荠 去皮
    100 克
  • 猪肉肉糜
    250 克
  • 淀粉 玉米淀粉
    25 克
  • 10 克
  • 细砂糖
    1 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 枸杞
    6 颗
  • 菜心 一切二
    2 - 3 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 714.1 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 590.4 kJ / 141.1 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie