Urządzenia i Akcesoria
西兰花奶酪汤配三文鱼蔬菜,莳萝酱
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
白洋葱 切块350 克
-
橄榄油50 克
-
西兰花 切小块350 克
-
冷冻毛豆200 克
-
水850 克
-
土豆 切2厘米块600 克
-
西葫芦 切2厘米块300 克
-
紫洋葱 切小块300 克
-
南瓜 去皮切小块200 克
-
红甜椒 切1厘米宽长条300 克
-
新鲜三文鱼鱼排 一块 (约20x30厘米)1200 克
-
稀奶油100 克
-
古冈左拉干酪 切成小块120 克
-
新鲜莳萝20 克
-
面粉30 克
-
盐1 茶匙
-
法式酸奶油150 克
-
黄芥末75 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
15344.2 mg
Białko
374.5 g
Kalorie
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Tłuszcz
322.7 g
Błonnik
48.5 g
Tłuszcz nasycony
99.2 g
Węglowodany
281.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
海参炖蛋
30 min
豆豉蒸鲜鲍
30 min
红烧带鱼
45 min
蒜薹炒鱿鱼
35 min
炖鱼
45 min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Brak ocen
糟溜鱼片TM7
Brak ocen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 min
家烧带鱼
30 min
白蟹豆腐煲
Brak ocen
三文鱼菌菇烩饭
30 min
清蒸土豆鲷鱼
Brak ocen