烤章鱼配面疙瘩

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

油醋酱汁
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜香菜 取叶
    20 枝
  • 1 茶匙
  • 橄榄油
    150 克
  • 15 克
烤章鱼
  • 见要诀
    1300 克
  • 干月桂叶
    1
  • 洋葱
    50 克
  • 冷冻章鱼 解冻(见要诀)
    800 - 1200 克
  • 意大利饺(gnocchi)
    500 克
  • 黄甜椒 切约厘米条
    200 克
  • 红甜椒 切约厘米条
    300 克
  • 新鲜香菜叶 用于装饰

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1363.2 mg
Białko 42.2 g
Kalorie 3546 kJ / 847 kcal
Tłuszcz 50.2 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie