Urządzenia i Akcesoria
海鲜炖猪肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
猪颈肉 切约2厘米丁200 克
-
100 克 培根丁西班牙辣香肠 切约2厘米丁(见要诀)100 克
-
白葡萄酒250 克
-
干月桂叶2 片
-
甜红辣椒粉1 汤匙
-
蒜头 拍碎2 瓣
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉3 小撮
-
橄榄油20 克
-
红甜椒 切约2厘米片200 克
-
白洋葱 切小块170 克
-
水150 克
-
新鲜的虾200 克
-
蛤蜊,新鲜,干净200 克
-
新鲜香菜叶 多准备些装饰用10 克
-
新鲜香菜叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1508.1 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
海参炖蛋
30 min
豆豉蒸鲜鲍
30 min
红烧带鱼
45 min
蒜薹炒鱿鱼
35 min
炖鱼
45 min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Brak ocen
糟溜鱼片TM7
Brak ocen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 min
家烧带鱼
30 min
白蟹豆腐煲
Brak ocen
三文鱼菌菇烩饭
30 min
清蒸土豆鲷鱼
Brak ocen