高蛋白面包

高蛋白面包

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
20 片

Składniki

  • 小扁豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    300 克
  • 干燥鹰嘴豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    100 克
  • 燕麦片
    100 克
  • 320 克
  • 洋车前草
    25 克
  • 综合种籽
    60 克
  • 1 茶匙
  • 小苏打
    1 茶匙
  • 苹果醋
    10 克
  • 橄榄油
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 182.2 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...