Urządzenia i Akcesoria
巧克力巴布卡
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 人份
Składniki
面团
-
牛奶120 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 克
-
白砂糖35 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
无盐黄油 室温软化,小块50 克
-
高筋面粉270 克
-
盐1 小撮
巧克力馅
-
黑巧克力,70%可可含量 小块65 克
-
无盐黄油50 克
-
糖粉30 克
-
无糖可可粉15 克
组合
-
白砂糖35 克
-
水25 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
93.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1395.4 kJ /
333.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny