Urządzenia i Akcesoria
无麸质面包
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 克
Składniki
米面粉
-
大米600 克
黄豆粉
-
黄豆600 克
面包
-
水400 克
-
干酵母粉 无麸质的3 - 4 克
-
玉米面粉50 克
-
盐5 克
-
水 喷洒用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 克
Sód
380.3 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
2056.3 kJ /
491.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
92.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
独特
15 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
蒸香蒜面包卷
Brak ocen
洋葱黄油面包
Brak ocen
坚果造型面包
Brak ocen
葡式面包
Brak ocen
碱水吐司
3 godz.
巧克力巴布卡
3 godz.
无麸质土豆面包
Brak ocen
无麸质吐司
14 godz.
无麸质黄油面包
Brak ocen
高蛋白面包
9 godz.
小兔子面包
2 godz. 10 min
全麦面包
2 godz. 30 min