无麸质黄油面包

无麸质黄油面包

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 片(蛋糕)

Składniki

预发酵
  • 牛奶
    180 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 干酵母粉
    8 克
  • 荞麦粉 自制或经过认证无麸质的
    20 克
面团
  • 黄油 防粘用
    适量
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 无麸质面包粉
    380 克
  • 白砂糖
    60 克
  • 5 克
  • 洋车前草
    2 汤匙
  • 黄油
    100 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)

Białko 3.81 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 10.14 g
Błonnik 3.76 g
Węglowodany 32.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...