Urządzenia i Akcesoria
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
steaks de bœuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)4
-
de sel2 c. à café
-
de poivre moulu¾ c. à café
-
de thym frais4 brins
-
d'eau environ, à ajuster si besoin1400 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
-
d'échalotes50 g
-
d'estragon frais1 - 2 brins
-
de vin blanc sec50 g
-
de vinaigre de vin blanc1 c. à soupe
-
de beurre coupé en morceaux200 g
-
jaunes d'œufs4
-
de beurre, salé ou non salé1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
698 kcal /
2926 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Sód
93 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 min
1 godz. 20 min
1 godz. 10 min
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
13 godz.
Brak ocen
Brak ocen