Zuppa di gulasch

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    400 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro chiarificato
    30 g
    30 g di olio vegetale
  • di farina
    1 cucchiaio
  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di spezzatino di manzo a cubetti piccoli (ca. 1-2 cm)
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • dado di carne per brodo (per 0.5 l)
    1
    1 cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprica dolce
    2 cucchiai
  • di paprica caldo rosato
    1 cucchiaino
  • di semi di carvi
    ½ cucchiaino
  • di maggiorana fresca
    1 cucchiaio
  • foglia di alloro secca
    1
  • di peperone rosso a strisce (circa 1 cm)
    200 g
  • di peperone verde a strisce (circa 1 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 325 kcal / 1359.8 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...