Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 tsp
-
high protein flour400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
Topping
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
150 g pepperoni (hot salami), cut in slicesNeapolitan salami cut in slices150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
250 g baby roma tomatoes, cut in halvespomodorino tomato cut in halves250 g
-
salt1 tsp
-
high protein flour to dust
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2849.7 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
4162 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
104.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Mojito
Brak ocen
French Toast Waffles
30 min
Gluten Free Brownies
1 godz. 20 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Custard horns
1 godz. 45 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Mini pizzas
1 godz. 30 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min