Urządzenia i Akcesoria
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portie
Składniki
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 2 portie
Sód
64751.4 mg
Białko
83.2 g
Kalorie
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Tłuszcz
117.4 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
68.1 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Kimchi
Brak ocen
Paastuin
Brak ocen
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Peperkoek met Honing
Brak ocen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min