Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Křehké těsto
- 150 gramů hladké mouky
- 75 gramů másla, plus exrtra na vymazání
- 1 špetka soli
- 50 gramů vody
Náplň
- 70 gramů cibule, napůl
- 10 gramů olivového oleje
- 50 gramů taveného sýru s bylinkami a česnekem
- 300 gramů vody
- 350 gramů lilku, na kostičky
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji, odkapaných, na kostičky
- 50 gramů pečených červených paprik, konzervovaných, odkapaných, na kostičky
- 1 vejce
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 35 gramů crème fraîche
- 1 polévková lžíce koriandru, čerstvého, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1879 kJ / 450 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Placky s koprem a fetou
1u. 20min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Profiterolky
2h 15min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 min
Olivová tapenáda
5 min
Auvergneský sýrový quiche
1u. 20min
Avokádový tatarák
15 Min