Pui cu sos de roșii și ceapă

3.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porții

Składniki

  • ceapă galbenă clini sau felii (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g ceapă roșie, clini sau felii (1 cm)
  • ulei vegetal
    20 g
    20 g ulei de măsline
  • pui (aprox. 1400 g)
    1
  • sare plus pentru asezonat
    ½ - 1 linguriță
  • piper alb măcinat plus pentru asezonat
    ¼ linguriță
    ¼ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonat
  • boia de ardei, dulce
    1 lingură
  • roșii sferturi
    1000 g
    800 g roșii, din conservă
  • apă
    200 g
  • cățel de usturoi feliat
    1
  • foi de dafin, uscate
    2
  • cuburi de concentrat de pui (pentru 0,5 l) fărâmițat
    2
  • fasole verde proaspătă capetele îndepărtate (vezi variantă)
    300 - 400 g
    300 - 400 g fasole verde congelată
  • ulei de măsline
    1 lingură
  • paste scurte tip orzo
    120 - 160 g
  • coriandru, frunze proaspete pentru garnisit

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 472.5 mg
Białko 48.8 g
Kalorie 2954.7 kJ / 706.2 kcal
Tłuszcz 40.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 36.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...