Friptură de pui cu legume în sos de cidru

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porții

Składniki

  • ulei de măsline plus pentru uns și stropit
    30 g
  • sare
    2 lingurițe
  • ierburi de Provence, uscate
    3 linguri
  • zeamă de lămâie
    20 g
  • pui curățat (aprox. 1500-2000 g)
    1
  • apă
    400 g
  • cidru de mere
    100 g
  • morcovi feliați
    200 g
  • cartofi dulci feliați (2 cm)
    350 g
  • cartofi cu coajă, spălați, feliați (1 cm)
    600 g
  • pulpă de dovleac bucăți
    200 g
  • dovlecel cu coajă, feliat (2 cm)
    300 g
  • ceapă roșie feliată
    300 g
  • ardei gras roșu fâșii de 1 cm
    300 g
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1202.2 mg
Białko 47.4 g
Kalorie 3192 kJ / 762.9 kcal
Tłuszcz 42.7 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 46.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...