Urządzenia i Akcesoria
Orez cu carne de porc
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porții
Składniki
-
ulei de măsline extravirgin20 g
-
spată de porc, fără os bucăți (2-3 cm)200 - 250 g
-
vin alb60 g
-
ulei de măsline20 g
-
ceapă bucăți (2-3 cm)75 g
-
ardei gras roșu bucăți (2-3 cm)40 g
-
ardei gras, verde bucăți (2-3 cm)40 g
-
cățel de usturoi½ - 1
-
boia de ardei½ - 1 linguriță cu vârf
-
cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)½
-
orez cu bob rotund150 g
-
apă200 g
-
sare½ linguriță
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pui cu sos de roșii și ceapă
1 Std. 35 Min
Pui mediteranean cu bulgur
50 Min
Kiwi Sour
Keine Bewertungen
Tortilla din cartofi gătiți la aburi
45 Min
Coaste de porc cu sos dulce acrișor
40 Min
Punch de Crăciun
Keine Bewertungen
Orez cu pui și ciuperci
30 Min
Spaghete cu roșii și bacon
35 Min
Pico de Gallo
5 Min
Cartofi copți, cu rozmarin și usturoi
1 Std. 10 Min
Tocăniță picantă de vițel cu ardei roșii
30 Min
Pâine portugheză (Pão de água)
3 Std. 30 Min