Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 100 g jambon crud-uscat, ex. jambon Serrano, tăiat cuburi (1 cm)
- 100 g cârnat chorizo, tăiat felii subțiri (1 cm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 400 g roșii, din conservă (întregi, în suc de roșii)
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță oregano uscat (opcjonalnie)
- 600 g apă
- 350 g paste scurte tip penne sau alte paste scurte
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55 min
Spaghetti cu ton
40min
Tocăniță de pui cu muștar
40min
Orez cu roșii
30 Min
Paste cu fenicul și sos de roșii
45min
Spaghetti carbonara
40min
Risotto bolognese
45min
Supă cu tăiței
35 min
Spaghettini cu usturoi, ulei și roșii cherry
25min
Spaghettini cu ardei
50min
Nectar de portocale și pere cu scorțișoară
5 min
Negresă
50min