Urządzenia i Akcesoria
Zabijačková černá polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů krup střední velikosti
-
1500 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky vepřového sádla
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vepřového vývaru nejlépe z ovaru
-
200 gramů prasečí krve syrové
-
1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
4 snítky čerstvé majoránky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
18 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Boží milosti
30 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Houskové knedlíky
50 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 godz. 30 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Gulášová polévka deluxe
2 godz.
Dršťková polévka
1 godz.
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min