Urządzenia i Akcesoria
Zabijačková černá polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů krup střední velikosti
-
1500 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky vepřového sádla
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vepřového vývaru nejlépe z ovaru
-
200 gramů prasečí krve syrové
-
1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
4 snítky čerstvé majoránky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
18 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Špekové knedlíky
50 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1 godz. 40 min
Lišková polévka
1 godz. 40 min
Vepřenky
25 min
Škvarková pomazánka
5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Gulášová polévka s balzamikem
1 godz. 30 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Moravské zelí
25 min
Dršťková polévka
1 godz.