Urządzenia i Akcesoria
柠檬鲜虾螺旋西葫芦面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 细长型,直径约5公分500 - 600 克
-
食油40 克
-
蒜瓣3 个
-
中型虾 去壳,去肠线,用厨用纸巾拍干250 克
-
青葱 切葱花50 克
-
干辣椒片2 - 3 小撮
-
柠檬汁20 克
-
柚子醋40 克
-
红糖1 茶匙
-
盐2 - 3 小撮
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
香烤白芝麻 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy