Urządzenia i Akcesoria
Wietnamska kokosowa kawa mrożona
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 7 min
4 porcje
Składniki
-
2 łyżki wiórków kokosowych2 łyżki płatków kokosowych
-
500 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
150 g mleczka kokosowego
-
150 g mleka skondensowanego, słodzonego150 g mleczka kokosowego skondensowanego słodzonego
-
200 g kawy, zaparzonej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
38.5 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
992.8 kJ /
237.3 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kuchnia azjatycka II
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Truskawkowa iced matcha
5 min
Virgin Aperol Spritz
10 min
Lemoniada z owoców jagodowych
5 min
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
5 min
Frappe (zbożowa kawa mrożona)
10 min
Truskawkowo-imbirowy szprycer (moktajl)
15 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Dalgona coffee z mlekiem skondensowanym (mrożona kawa po koreańsku)
10 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Imbirowo-kurkumowe shoty na odporność
10 min
Bigos cygański
1 godz.
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 min