Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Risotto bolognese
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Lamb fajitas
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min