Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Pad Thai
1 Std.
Macadamia chocolate cookies
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.