Urządzenia i Akcesoria
Floating islands on white chocolate custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.6 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Pastie slice
55 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Berry Liqueur
25 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Filo chicken pie
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min