Fraise Cheesecake au Varoma

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 morceaux

Składniki

La compote de fraises
  • 300 g de fraises
    300 g de fraises surgelées, décongelées
  • 80 g de sucre gélifiant (2:1)
Le cheesecake
  • 40 g de beurre et un peu plus pour graisser
  • 130 g de biscuits au beurre (par ex. petits-beurre)
  • 400 g de fromage frais double crème nature (Philadelphia)
  • 2 œufs
  • 70 g de sucre
  • 1 c. à café de gousse de vanille, moulue
  • 1500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 352 kcal / 1467 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...