Urządzenia i Akcesoria
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portie
Składniki
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1416.3 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Kimchi risotto
Brak ocen
Ingelegde champignons
Brak ocen
Spaghetti carbonara
30 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min