Urządzenia i Akcesoria
Béarnaisesaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portie
Składniki
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portie
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Hollandaise saus
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen