
Urządzenia i Akcesoria
Chocolade toffee cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 sneetjes
Składniki
Cake
-
boter in stukken, en meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken200 g
-
water100 g
-
bloem250 g
-
cacaopoeder (ong. 4 el)25 g
-
bakpoeder1 volle eetlepel
-
lichtbruine suiker180 g
-
suiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Glazuur
-
pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken200 g
-
zachte boter in stukken200 g
-
poedersuiker200 g
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Kalorie
760 kcal /
3181 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks