Chocolade toffee cake

Chocolade toffee cake

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 sneetjes

Składniki

Cake
  • boter in stukken, en meer om in te vetten
    200 g
  • pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken
    200 g
  • water
    100 g
  • bloem
    250 g
  • cacaopoeder (ong. 4 el)
    25 g
  • bakpoeder
    1 volle eetlepel
  • lichtbruine suiker
    180 g
  • suiker
    180 g
  • eieren
    3
  • crème fraîche
    80 g
Glazuur
  • pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken
    200 g
  • zachte boter in stukken
    200 g
  • poedersuiker
    200 g

Wartości odżywcze na 1 sneetje

Kalorie 760 kcal / 3181 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 47 g
Węglowodany 77.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...