Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portie
Składniki
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2849.7 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
4162 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
104.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Smoothie trio
10 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Zeevruchtensoep
30 min
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min