Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

3.8 19 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties

Składniki

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    40 g
  • pecorinokaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)
    30 g
  • Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)
    150 g
  • extra vergine olijfolie
    15 g
  • ei
    1
  • eierdooiers
    3
  • gemalen zwarte peper
    3 snuifjes
  • zout
    1 snuifje
  • spaghettini
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 24.2 g
Kalorie 2999 kJ / 716.8 kcal
Tłuszcz 42.2 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...