‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portie

Składniki

  • eiwit
    3
  • suiker
    190 gram
  • maïszetmeel
    1 theelepel
  • melk
    700 gram
  • rozenwater (naar smaak aanpassen)
    50 - 100 gram
  • witte chocolade in stukken gesneden
    100 gram
  • maïszetmeel
    10 - 20 gram
  • eierdooier
    3
  • ei
    1
  • vloeibare karamel om te besprenkelen
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 118.7 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 1868 kJ / 446 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 76.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...