Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
Waffles
25 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Mango Sorbet
5 min
Red Velvet Waffle
20 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Feijoa celebration cake
1 godz. 30 min
Aïoli
5 min
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Pistachio Butter
5 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
French Omelet for Two
30 min