Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables
Brak ocen
Spaghetti Carbonara
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Popcorn Verrines
1 godz. 30 min
Spicy pineapple vinaigrette
Brak ocen
Mayonnaise
5 min