Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
S'more Brownie Cups
55 min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min