Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Fruit Ice Cream
5 min
Browning Beef Strips
Brak ocen
Spiralized Apple Fritters
Brak ocen
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Meatballs with tomato sauce
Brak ocen
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Crunchy fish fingers (9 months+)
30 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Pasta alla gricia
30 min
Chocolate Pecan Pie
1 godz. 55 min