Urządzenia i Akcesoria
煙燻鮭魚小鬆餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
20 個
Składniki
準備材料
-
小黃瓜 切大段60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
牛奶80 克
-
糖¼ 茶匙
-
中筋麵粉 以細篩網過篩50 克
-
泡打粉1 茶匙
-
酸奶油 (sour cream)80 克
-
青蔥 切蔥花,多備一些裝飾用5 克
組裝
-
酸豆 瀝乾2 茶匙
-
煙燻鮭魚 切小段50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 20 個
Sód
1341.3 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
2253.7 kJ /
538.6 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan