Urządzenia i Akcesoria
Weiche Brötchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 Stücke
Składniki
-
Milch150 g
-
Vollrahm100 g
-
Zucker50 g
-
frische Hefe zerbröckelt25 g
-
Weissmehl500 g
-
Eier2
-
Salz1 Prise
-
Milchetwas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 Stücke
Sód
452.3 mg
Białko
83.7 g
Kalorie
11311.8 kJ /
2703.6 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
20.2 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
453.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schneller Zmorge
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Omelette-Muffins aus dem Nester
50 min
Cookies
50 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Käse-Knöpfli
35 min
Kürbis-Chai-Latte
30 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Börek vom Backblech
1 godz.
Pita Brote
1 godz. 35 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min