Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken, plus 1-2 EL zum Einfetten100 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken150 g
-
Kekse glutenfrei (siehe Tipp)200 g
-
Backpulver2 TL
-
Zucker75 g
-
Eier3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
182 mg
Białko
4 g
Kalorie
999 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Bällchen mit Gemüse-Schatz
20 min
Topfen-Erdbeer-Herzen
1 godz. 20 min
Brioche (glutenfrei)
2 godz. 50 min
Cremiger Nudel-One-Pot mit Kürbis
45 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
Mandelkuchen (glutenfrei)
55 min
Chocolate-Chip-Muffins aus dem Eier-Pochierer
40 min
Glutenfreier Mandelkuchen
50 min
Apfelmuffins (glutenfrei)
45 min
Glutenfreier Schokoladen-Nuss-Kuchen
1 godz. 10 min
Vollkornkekse
1 godz. 5 min
Kokoscurry mit Huhn und Karfiolreis (Low Carb)
30 min