
Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken, plus 1-2 EL zum Einfetten100 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken150 g
-
Kekse glutenfrei (siehe Tipp)200 g
-
Backpulver2 TL
-
Zucker75 g
-
Eier3
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
239 kcal /
999 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
182 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Glutenfrei
5 Przepisów
Austria
Austria