Urządzenia i Akcesoria
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcjonalnie) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1076.5 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
652.7 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Merah
35 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 godz. 40 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Ayam Paprik
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min