Caldo con carne de res y raviolis

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 300 - 400 g de filete de res en rebanadas (aprox. 2 mm)
    300 - 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel, en rebanadas (aprox. 2 mm)
  • 120 g de cebolla morada en rebanadas
  • 2 dientes de ajo en rebanadas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 800 g agua
  • 1 cubo de caldo de pollo desmenuzado
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • 250 - 300 g de ravioles
  • de perejil picado, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 333.9 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...