意式青口贝通心粉

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份

Składniki

  • 欧芹叶
    60 克
  • 橄榄油
    70 克
  • 20 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 罐装番茄碎
    400 克
  • 新鲜青口,洗净
    400 克
  • 700 克
  • 黑胡椒粉
    2 茶匙
  • 干意大利面,短管的 笔尖面
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1500.9 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1791 kJ / 428.1 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...