Urządzenia i Akcesoria
巧克力肥肝冻
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 55 min
10 人份
Składniki
脆皮榛子糖片
-
细砂糖100 克
-
榛子粉50 克
鹅肝酱
-
鹅肝 去除血管及筋膜后切块820 克
-
玛莎拉葡萄酒40 克
-
糖20 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
牛奶400 克
-
鱼胶片 冷水泡软后沥干3 片
巧克力黑醋汁
-
巧克力125 克
-
热水 适量,融化巧克力用
-
意大利黑醋10 克
组合
-
开心果果仁碎 适量
-
食用花 装饰用
-
樱桃 可选用新鲜樱桃或腌制樱桃6 - 7 颗
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
87.2 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1233.9 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意大利风味
10 Przepisów
Chiny
Chiny