巧克力肥肝冻

巧克力肥肝冻

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 55 min
10 人份

Składniki

脆皮榛子糖片
  • 细砂糖
    100 克
  • 榛子粉
    50 克
鹅肝酱
  • 鹅肝 去除血管及筋膜后切块
    820 克
  • 玛莎拉葡萄酒
    40 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 牛奶
    400 克
  • 鱼胶片 冷水泡软后沥干
    3 片
巧克力黑醋汁
  • 巧克力
    125 克
  • 热水 适量,融化巧克力用
  • 意大利黑醋
    10 克
组合
  • 开心果果仁碎 适量
  • 食用花 装饰用
  • 樱桃 可选用新鲜樱桃或腌制樱桃
    6 - 7 颗

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 87.2 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 1233.9 kJ / 294.7 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...