Rotolo al mango

Rotolo al mango

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 10 godz. 40 min
10 fette

Składniki

Ripieno al mango
  • 100 g di mango maturo a pezzi
  • 20 g di zucchero
  • 10 g di succo di passion fruit
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 150 g di latte
  • 1 uovo
  • 10 g di zucchero vanigliato
  • 15 g di amido di mais (maizena)
Base croccante
  • 100 g di mandorle
  • 50 g di zucchero
  • 2 albumi
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
  • ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
Mousse al cocco
  • 4 g di gelatina in fogli
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di scaglie di cocco al naturale
  • 60 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 100 g di bevanda a base di cocco
  • 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile
  • 150 g di mascarpone
  • 200 g di panna (30-40% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 457.5 kcal / 1914.3 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Sód 153.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...