Urządzenia i Akcesoria
低温慢煮鲍鱼配烧椒酱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 只
Składniki
-
鲍鱼,带壳10 - 12 只
-
生抽15 克
-
蚝油5 克
-
姜 切片10 克
-
花椒10 - 15 颗
-
冰糖粉 约1/2茶匙2 - 3 克
-
料酒20 克
-
水1500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 只
Sód
187.4 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
204.5 kJ /
48.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家常菜
6 Przepisów
Chiny
Chiny