低温慢煮鲍鱼配烧椒酱

低温慢煮鲍鱼配烧椒酱

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 只

Składniki

  • 鲍鱼,带壳
    10 - 12 只
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 花椒
    10 - 15 颗
  • 冰糖粉 约1/2茶匙
    2 - 3 克
  • 料酒
    20 克
  • 1500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 只

Sód 187.4 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 204.5 kJ / 48.9 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...