黑松露炒黑虎虾

黑松露炒黑虎虾

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 黑虎虾 约15-20只
    450 克
  • 500 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 蟹味菇 推荐蘑菇头部分
    40 克
  • 芦笋 切5厘米段
    40 克
  • 红甜椒 切块
    40 克
  • 冰水 冷却用
    适量
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 生抽
    5 克
  • 黑松露酱
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1863.9 mg
Białko 33.1 g
Kalorie 1401.5 kJ / 335 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...