Urządzenia i Akcesoria
黑松露炒黑虎虾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
黑虎虾 约15-20只450 克
-
水500 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
蟹味菇 推荐蘑菇头部分40 克
-
芦笋 切5厘米段40 克
-
红甜椒 切块40 克
-
冰水 冷却用适量
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
生抽5 克
-
黑松露酱20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1863.9 mg
Białko
33.1 g
Kalorie
1401.5 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家常菜
6 Przepisów
Chiny
Chiny