Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 15276.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Boiled Eggs
20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Tomato Ketchup
1h 15 min
Beef Stock Paste
45min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Ground Meat
35 Min
Vegetable Stock Paste
45min
Confectioners Sugar
5 min