![Chicken Stock Paste Chicken Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 15276.5 mg
Alternatywne przepisy
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Sandwich Bread
3h
Mayonnaise
5 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Pasta
20 Min
Vanilla Sugar
72h
Vegetable Stock Paste
45 Min
Apple Sauce
20 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Beef Stock Paste
45 Min
Unsalted Butter
15 Min
Braided Milk Bread
2h 20min