Chicken Stock Paste
TM6 TM5

Chicken Stock Paste

5.0 (31 ocen)

Składniki

  • 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
  • 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 5 ½ oz coarse salt
  • 3 ½ oz white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
645.5 kJ / 154.3 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
9.8 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
4.3 g
Sód
15276.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy