Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces10 ½ oz
-
mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed7 oz
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
white wine3 ½ oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15276.5 mg
Białko
18 g
Kalorie
645.5 kJ /
154.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Apple Sauce
20 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Berry Dream
10 Min
Beef Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Pizza Dough
1 Std.
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 Min
Rustic Bread
2 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min