Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
20 portions
Składniki
Yellow Dumpling Wrappers
-
carrots cut into pieces2 oz
-
water divided3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 ½ oz
-
salt1 pinch
Cabbage Dumplings
-
napa cabbage diced (1 in.)5 ½ oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried bean curd broken into pieces2 ½ oz
-
dried mushrooms½ oz
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
sugar2 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
glutinous rice flour½ tsp
-
water20 oz
Pork Dumplings
-
green onions cut into pieces½ oz
-
oyster sauce1 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste to taste½ tsp
-
ground pork broken into pieces9 oz
-
store-bought dumpling wrappers (round)20
-
ponzu sauce to serve
-
fresh red chilies sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Puff Pastry
1h 20min
Basic Jasmine Rice
35min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Duchess Potatoes
1h 10min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Chai Tea
15min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Caramel Sauce
1h 30min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Butter Chicken
4h 5min