Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
20 portions
Składniki
Yellow Dumpling Wrappers
-
carrots cut into pieces2 oz
-
water divided3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 ½ oz
-
salt1 pinch
Cabbage Dumplings
-
napa cabbage diced (1 in.)5 ½ oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 carrots)4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried bean curd broken into pieces2 ½ oz
-
dried mushrooms½ oz
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
sugar2 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
glutinous rice flour½ tsp
-
water20 oz
Pork Dumplings
-
green onions cut into pieces½ oz
-
oyster sauce1 tsp
-
black sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste to taste½ tsp
-
ground pork broken into pieces9 oz
-
store-bought dumpling wrappers (round)20
-
ponzu sauce to serve
-
fresh red chilies sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Soup
35 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 godz. 10 min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Cream of Crab Soup
45 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min