Urządzenia i Akcesoria
泰式捞拌八爪鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
料酒30 克
-
姜 一切二10 克
-
水800 克
-
新鲜八爪鱼 洗净一切二400 克
-
冰水 冷却用适量
-
蒜头2 - 3 瓣
-
青柠 切块50 克
-
小洋葱 切块40 克
-
生抽15 克
-
鱼露15 克
-
芥末酱 日式5 克
-
新鲜小米椒 切段5 克
-
香菜根 切末30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
672.6 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
467.1 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新年美食在家做
5 Przepisów
Chiny
Chiny