泰式捞拌八爪鱼

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 料酒
    30 克
  • 一切二
    10 克
  • 800 克
  • 新鲜八爪鱼 洗净一切二
    400 克
  • 冰水 冷却用
    适量
  • 蒜头
    2 - 3 瓣
  • 青柠 切块
    50 克
  • 小洋葱 切块
    40 克
  • 生抽
    15 克
  • 鱼露
    15 克
  • 芥末酱 日式
    5 克
  • 新鲜小米椒 切段
    5 克
  • 香菜根 切末
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 672.6 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 467.1 kJ / 111.6 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...