大闸蟹蒸肉饼

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 白砂糖 约1.2茶匙
    2 - 3 克
  • 花雕酒
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 大闸蟹 一切二
    3 只
  • 5 片
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 868.3 mg
Białko 31 g
Kalorie 1222.5 kJ / 292.2 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...