Urządzenia i Akcesoria
大闸蟹蒸肉饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
猪肉肉糜300 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
-
花雕酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
大闸蟹 一切二3 只
-
姜5 片
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
868.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
1222.5 kJ /
292.2 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新年美食在家做
5 Przepisów
Chiny
Chiny