Urządzenia i Akcesoria
Árbol de vainilla y especias
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz.
9 pieza
Składniki
-
1 lámina de grenetina
-
1 vaina de vainilla partido por la mitad longitudinalmente
-
300 g de leche
-
200 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
5 yemas de huevo
-
100 g de azúcar refinada
-
4 rebanadas de pan de jengibre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
102.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1030.7 kJ /
246.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Destellos blancos
7 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pollo con mole
1 godz.
Pastel de jengibre con betún de especias
3 godz.
Pay de guayaba con almendras
4 godz. 30 min
Chorizo norteño
30 min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40 min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 min
Ajos confitados
30 min
Mermelada de fresa
55 min
Mezcla infalible
5 min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Hojaldre
1 godz. 20 min
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min