Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lámina de grenetina
- 1 vaina de vainilla, partido por la mitad longitudinalmente
- 300 g de leche
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 yemas de huevo
- 100 g de azúcar refinada
- 4 rebanadas de pan,de jengibre
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1030.7 kJ / 246.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Oniguiri con tofu y atún
10min
Trenza suave
1h 5min
Fresas confitadas
40min
Clafoutis de ciruelas
Brak ocen
Cuernitos árabes de cocoa
3h
Cuernitos con mousse de atún
2h 50min
Tarta fina de frambuesas
1h 45min
Pudin Abade de Priscos
2h 10min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3h
Pastel de frutas con ron
1h 20min
Waffles belgas
1 Std. 30 Min
Papas con salsa brava
1 Std. 30 Min