Omelette Caprese

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porción

Składniki

  • 6 huevos
  • ½ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta molida
  • 700 g de agua
  • 220 g de jitomate cherry a la mitad
    220 g jitomate pera, reducido a la mitad
  • 110 - 170 g de mozzarella de búfala en trozos
  • 5 - 8 hojas de albahaca frescas mano rasgada
  • vinagre balsámico para rociar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 414.9 mg
Białko 11.6 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...