Urządzenia i Akcesoria
Two Pound Apple Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
30.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
3163.2 kJ /
756 kcal
Tłuszcz
48.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
30.3 g
Węglowodany
79.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 Std.
Spanish Rice
35 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
New England Clam Boil
55 Min
Avocado Butter
10 Min
Melon Seed Horchata
10 Min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 Std. 25 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Cashew Coconut Milk
10 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Tinga de Pollo
40 Min